12 super-živil za spopad z artritisom

12 super-živil za spopad z artritisom. Vse več in več znanstvenih raziskav potrjuje, da je ‘hrana najboljše zdravilo.” Če trpite za artritiso ali artrozo, je to zelo spodbudna novica. Nove študije kažejo, da določena živila odpravlajo bolečine v sklepih, zaustavljajo vnetja in pomagajo pri obnovi izrabljenega ali poškodovanega hrustanca.

12 super-živil za spopad z artritisom

Brokoli, čebula, jagodičje, ananas, jogurt, brazilski oreški, laneno seme, špinača, morska hrana bogata z omega-3, različne buče, oljčno olje in čudežna kostna juha.Artritis_naslovka_220

Na spletni strani vsi-zdravi.org vam razkrivamo, kako se prehranjevati za trdnejše zdravje in uživati v vsakem grižljaju. Nobeno zdravilo ali terapija se ne more primerjati z rezultati, katerih ste deležni, ko uživate 12 super-živil za spopad z artritisom.

Za celovitejši program zdravljenja artritisa s pomočjo prehrane priporočamo zdravstveni priročnik, uspešnico dr. Campbella, Zdravniško preskušeno domače zdravljenje artritisa, ki jo lahko naročite tukaj.

paleta_magnezijevih_izdelkov

 
Za zagotovitev hitrejšega zmanjšanja bolečin, odprave oteklih sklepov in splošnega okrevanje od artritisa ali artroze poleg tega posebej priporočamo uporabo čezkožnih magnezijevih pripravkov, saj predstavlja čezkožna pot najučinkovitejši način vnosa magnezija v telo in ne povzroča neprijetnih prebavnih motenj. Več o tem si preberite tukaj, o pripravkih čezkožnega magnezija pa tukaj.

Save

Save

Save

Save