Prispevki

Preboj v zdravljenju obolenj srca – Nahranite svoje sestradano srce

To nima nič opraviti z dragimi zdravili ali invazivnimi kirurškimi posegi. Gre zgolj za resnični vzrok srčnega popuščanja.

Beri naprej

Zdravi zobje in dlesni podaljšujejo življenje in varujejo srce

Zdravi zobje in dlesni podaljšujejo življenje in varujejo srce. Zdravje vašega srca je ogroženo tudi od okužb, ki se razvijejo prek dlesni, razkrivajo študije. Na tem mestu velja opozoriti tudi, da bo alzheimerjeva bolezen najverjetneja postala najpogostejši vzrok smrti, s čemer bo prehitela rak ter obolenja srca, in da je alzheimerjevo bolezen možno ozdraviti s spremembo načina življenja, navaja študija univerze UCLA.

Zanimivo je pa to, da omenjena študija navaja, da je umivanje zob zelo pomemben del tega zdravljenja. Zato čutimo dolžnost razkriti to informacijo vsakomur, ki se sreča s to boleznijo.

Beri naprej

Ali z izločanjem izgubljate do 90% vašega CoQ10?

Ali z izločanjem izgubljate do 90% vašega CoQ10? To je vprašanje, ki si ga vsekakor velja zastaviti. Morda plačujete veliko denarja za vaš CoQ10 in ga vržete stran tudi do 90%. Najsi bo, da ga jemljete v tabletah ali v obliki gela, ta dobesedno le zleti skozi vaše telo.

Naj razložim …

Beri naprej

CoQ10 – Hranilo za srce pomaga tudi pri artritisu in diabetesu

CoQ10 – Hranilo za srce pomaga tudi pri artritisu in diabetesu. Kot verjetno že veste, varuje CoQ10 srce in možganske celice. Ohranja jih vitalne in ščiti pred degenerativnimi spremembami. In morda veste tudi, da najpomembnejše znano hranilo za naše notranje elektrarne, mitohondrije. Ampak, ali ste vedeli tudi za fantastične proti-vnetne učinke CoQ10?

Beri naprej

Koencim Q10

Kaj je koencim Q10?
Koencim Q10 (CoQ 10) ali ubiquinon je vitamin ali vitaminu podobna spojina, ki je prisotna v vsaki celici telesa in služi kot koencim pri več bistvenih encimskih fazah proizvodnje energije v celicah.
 
Vitamine definirajo kot organske spojine nujne v majhnih količinah za normalno delovanje telesa, ki delujejo kot koencimi ali prekurzorji za koencime. So naravno prisotni v hrani, včasih se tvorijo tudi v telesu.

Beri naprej