Učinkovito nad artritis in artrozo

Artritis in artroza spadata v veliko skupino degenerativnih obolenj, vseh skupaj prek 100, ki prizadevajo izjemno velik delež prebivalstva. Ker nam medicina na tem področju ne ponuja drugega kot brezup, velja pogledati ‘čez planke’ in ugotoviti, da uradna medicina ni naša edina možnost. Rešitve so znane, so učinkovite in jih lahko izvajamo pri sebi doma. Rešitev ponuja sprememba prehrane, nekatere energetske terapije in ustrezna dopolnila. Samo nikar obupati. Odrešitev je namreč zelo blizu. Berite naprej.
 
Že dolgo je znano, da lahko z izbiro pravih živil in opuščanjem nekaterih drugih ter posebno pozornostjo na delovanje nekaterih telesnih funkcij in njihove krepitve, potek bolezni drastično spremenimo in se znebimo praktično vseh neprijetnih simptomov, vključno z bolečinami, otekanjem, pregrevanjem in zmanjšano gibljivostjo.

Predstavitve najkoristnejših in tudi najbolj škodljivih živil za tovrstne zdravstvene težave lahko najdete v tej rubriki, torej Artritis in artroza. Tako na hitro malokdo, ki tega ni preskusil, da lahko že izbiranje določenih in opuščanje nekaterih drugih živil prinese tako drastično spremembo počutja, prisotnost ali odsotnost dolečenih neprijetnih simptomov in takšen vpliv na splošno počutje posameznika. A če človek razmišlja o hrani, kot o gorivu, ki poganja naše telo, in obenem pomisli, da je od kakovosti in vrste goriva pri vsakem stroju, ki nas v življenju obkroža, odvisno njegovo delovanje ali nedelovanje, potem kmalu ugotovi, da tudi človeško telo ne more delovati na vse kar spravimo vanj, in mora delovati na prvovrstno gorivo boljše kot na drugorazredno, ali celo škodljivo.
 
Celoten program zdravljenja, ali bolje, samozdravljenja je izjemno slikovito in natančno opisan v priročniku dr. Campbella, sicer veliki uspešnici slovenskega knjižnega trga, knjigi Zdravniško preizkušeno domaže zdravljenja artritisa. Za kakršno koli učinkovito in uspešno reševanje težav s t.i. ‘civilizacijskimi’ obolenji, med katere se uvršča skupina obolenj artrits-artroza, velja upoštevati vrsto dejstev in odkritij o vplivu določenih vrst hrane na naše zdravje in sposobnosti, zato vam knjigo dr. Campbella toplo priporočamo.

Knjiga je zaradi svoje zasnove in napotkov, kako se velja lotiti projekta samozdravljenja, koristna za premagovanje praktično vsakršne ‘cicilizacijske’ bolezni, saj zdrav način življenja in prehrane onemogoča obstoj in nadaljni razvoj večine kroničnih in civilizacijskih obolenju, ki jih poznamo. Razlie med pristopi k njihovi ozdravitvi so v odtenkih. Med podpornimi tehnikami in postopki, ki nam okrevanje olajšajo in pospešijo ozdravitev, najdemo celo vrsto pristopov in tehnologij, a bi želeli posebej izpostaviti DENS terapijo, ki v razmerju cena/učinkovitost verjetno nima tekmeca. Pri njej je še posebej zanimivo dejstvo, da sama po sebi nič ne zdravi. In vendar deluje hitro, skoraj čudežno.

 

komplet-pcm 
Če na kratko razložim, gre za t.i. energetsko-inforacijsko zdravljenje. Aparati iz serije Denas/DiaDENS, ki jih uporabljamo na mestu izražene zdravstvene težave ali motnje – na kolenu pri artritisu kolena, denimo – pošiljajo skozi kožo šibke, skoraj nezaznavne, električne impulze, ki sporočajo, da se tam nekaj dogaja. Možgani prepoznavajo te impulze, kot bi ti izvirali iz telesa samega in osredotočijo svojo pozornost na vir teh signalov, zaznajo kakšno je trenutno stanje na mestu izvora signalov, to stanje primerjajo z idealnim stanjem, ki je zapisano v genih, prepoznajo razliko med idealnim in dejanskim stanjem, ter aktivirajo vse njim razpoložljive mehanizme za sanacijo trenutnega stanja in zagotovitev idealnega.
 
In teh mehanizmov in ukrepov imajo na voljo možgani kar nekaj. V prvi vrsti začno možgani tvoriti ‘nevropeptide’, k na mestu obstoječa zdravstvene težave ali motnje služijo kot gradniki, osnovni gradbeni material obnove. Nadalje možgani v ta proces samo-obnove vključijo še žleze z notranjim izločanjem, ki tvorijo hormone, encime in še kaj, kardiovaskularni sistem, ki vse te potrebne gradnike dostavlja na mesto sanacije in okrepi delovanje vseh tistih telesnih organov in siostemov, ki so kakor koli povezani s sanacijo zdravstvene motnje.
 
Naj se sliši še tako bahavo, a ti notranji mehanizmi stimulirani s strani aparatov Denas/DiaDENS so nenadkriljivo učinkoviti, v kar se je prepričalo že več milijonov ljudi po celem svetu in nekaj tisoč pri nas, obenem pa povsem varni in ne morejo povzročati negativnih stranskih učinkov, saj je celoten proces zdravljenja v ‘rokah’ možganov, vrhovne komande našega organizma, ki nimajo v svoji programski opremi zapisano ničesar, kar bi organizmu, kot celoti lahko škodilo.