Aparat za uravnavanje krvnega tlaka DiaDENS-Cardio

Terapevtski aparat DiaDENS-Cardio je pripomoček za korekcijo arterijskega krvnega tlaka. Z njegovo pomočjo uravnavamo visok krvni tlak, s čemer se izboljša splošno zdravstveno stanje organizma.

cardio2

Uporaba terapevtskega aparata DiaDENS-Cardio

Uporaba aparata je preprosta: Namestite si ga na roko in vključite. Zahvaljujoč njegovi posebni zasnovi je njegovo delovanje povsem avtomatsko. Ta zasnova je rezultat dolgotrajnih kliničnih raziskav, ki so bile izvedene v času razvoja naprave DiaDENS-Cardio. Njegov način delovanja je zasnovan posebej za uravnavanje arterijskega krvnega tlaka ter je povsem varen za vsakega uporabnika.   DiaDENS-Cardio aparat je namenjen terapevtski neinvazivni (brez nevarnosti za poškodbe površine kože) obravnavi biološko aktivnih predelov zapestja z metodo dinamične elektrostimulacije za uravnavanje arterijskega visokega krvnega tlaka in normalizacijo splošnega zdravstvenega stanja.

“Za visokim krvnim tlakom trpim že dolgo in včasih je prav zoprno. Zdravila so moji najboljši prijatelji. Pravzaprav so bila, dokler si nisem kupil DiaDENS-Cardio. Ta mala stvarca mi je spremenila življenje. Zdaj grem lahko kamorkoli, počnem karkoli in nikoli me ni več strah. Njegova uporaba je preprosta in ker je tako majhen, ga imam lahko vedno s seboj. Izgleda kot malo večja zapestna ura. Nadenem si ga, ga vklopim in to je vse. Nič mi ni treba storiti, saj ima vgrajeni program, ki vsakič oddaja toliko stimulacije, kot je potrebujem. 5 do 7 minut in počutje je čisto drugačno. Aparat DiaDens-Cardio uporabljam malo več kot dva meseca in v tem času sem prihranil goro denarja, ki bi jo sicer namenil za zdravila. Rečem lahko, da mi rešuje življenje in pomaga varčevati. To je dobljena bitka na dveh frontah.” Ted Boroughs, Tucson, AZ, ZDA

Aparat je namenjen osebam nad 14 letom starosti z labilno obliko arterijske hipertenzije in pacientom s trajno povišanim arterijskim krvnim tlakom (esencialna hipertenzija) kot dopolnilna metoda običajnega medikamentoznega zdravljenja. DiaDENS-Cardio aparat omogoča dve frekvenci: 9.2 Hz, ki se tradicionalno uporablja za zdravljenje visokega krvnega tlaka; posebej zasnovano kombinirano frekvenco “77 10”, ki je namenjena zagotavljanju splošnega pomirjevalnega učinka. 

“DiaDENS-Cardio se je izkazal za zelo veliko pomoč pri mojem sindromu vsokega krvnega tlaka. Zdravila, ki jih jemljem sem uspel občutno zmanjšati. Če sem čisto pošten, jemljem zdravila samo kadar pozabim aparat DiaDens-Cardio doma. Vsakič namreč prav čudežno uravna moj krvni tlak skoraj v trenutku. Ta izdelek toplo priporočam vsakomur s problemi z visokim krvnim tlakom.” Max Wilson, Englewood, CO, ZDA  

cardio1

Sestava kompleta DiaDENS-Cardio

Elektro-stimulacija z aparatom DiaDENS-Cardio pospešuje normalizacijo odzivnosti žilnih sten, raztezanje kapilar ter izboljšuje hemodinamiko sistema mikrocirkulacije podkožja.    To posledično povzroči: stabilizacijo arterijskega tlaka na raven, ki je sprejemljiva za pacienta;  okrepljen občutek splošnega izboljšanja zdravstvenega stanja;  izboljšanje psihično-emocionalnega stanja;  dvig fizičnih sposobnosti; zmanjšanje tveganja za nastanek zapletov zaradi esencialne hipertenzije; izboljšanje pacientove kakovosti življenja. Terapevtski aparat DiaDENS-Cardio je namenjen redni obravnavi pacientov z arterijsko hipertenzijo kot samostojna ali dopolnilna terapija predpisanemu medikamentoznemu zdravljenju.  

Terapevtski aparat DiaDENS_Cardio lahko naročite tukaj!