Aloe vera zdravi vse vrste opeklin in krepi zdravje kože

Aloe vera zdravi vse vrste opeklin in krepi zdravje kože. Za tiste, ki so bili deležni zdravljenj z obsevanjem (ki, mimogrede, ne zdravi raka; gre za čisto medicinsko prevaro), bo nanos gela aloe vera na obsevano mesto hitro pospešil proces obnove kože. Tudi oralno uživanje gela aloe vera ravno tako pomaga zdraviti opekline zaradi obsevanja. Seveda je najpametneje izogibati se obsevanjem, saj sevanje ravno tako kot mamogram povzroča raka.

 
Celovita debata o prevari sodobnega zdravljenja raka bi zahtevala samostojni prispevek, na kratko pa lahko rečem, da industriji raka ni v nikakršnem interesu, da bi raka v resnici pozdravila ali ga preprečila, zatorej ustvarja ogromne dobičke z neskončnimi terapijami raka, ki ne le škodujejo pacientom, ampak jih na koncu tudi ubijejo. Kemoterapija, obsevanje in kirurgija so pri raku navadna medicinska prevara, mamografija pa je sila prevejan sistem rekrutacije, ki prisili prestrašene ženske v nepotrebno zdravljenje raka, ki ga najpogosteje sploh ni. (Stopnja neutemeljenih pozitivnih diagnoz je alarmantno visoka, za mamografijo so pa znanstveno dokazali, da na vsako žensko, ki ji pomaga, škoduje kar desetim).
 
Če se podvržete tako barbarskim postopkom, naj vam bo v uteho, da uporaba aloe vera (tako notranje kot zunanje) lahko odločno izboljša vaše rezultate, s tem da vas zaščiti pred učinki zdravljenja samega. Seveda so sodobni onkologi obenem tako vzvišeni in nepoučeni, da bodo vztrajali, da ne jemljite ničesar, kar bi lahko “zmotilo” njihove strupe, ki so razlog, zakaj tisti, ki verjamejo v sodobno onkologijo, tako hitro zapuščajo gensko banko človeštva. O raziskavah delovanja aloe vera pri obsevanjih si lahko preberete na tem naslovu.
 
Na kratko pa naslednje:
Spreminjajoče učinke izvlečka listov aloe vera so preverjali s poskusi na albinskih miših z odmerki med 50 in 100 mg/kg. Ta izvleček se je pokazal za netoksičnega tudi pri vbrizganem odmerku vse do 800 mg/kg, zabeležili pa so občutno podaljšanje časa preživetja. Poleg tega je terapija zmanjšala škodo, ki jo je povzročilo obsevanje na spolnih celicah in zmanjšala izgubo telesne teže.
 
Ste dojeli? Glavne prednosti so torej “občutno podaljšanje časa preživetja” (miši so živele dlje) in zmanjšanje škode, ki jo na spolnih celicah povzroča obsevanje, kar pomeni, da se DNA vaše sperme manj poškoduje. To je dobra novica, razen če seveda na vsak način hočete imeti nekega dne mutirane potomce ali pa ste obsedeni z nenaravno željo, da bi radi gledali, kako se vam genitalije sušijo in odmrejo (še eden od stranskih učinkov terapije z obsevanjem).
 
Pri zunanji uporabi je aloe vera najboljša pomada, kar so jih kdaj odkrili, in daleč presega koristi tudi najsodobnejših mazil, ki jih uporabljajo v urgentni medicini. Učinkuje tako, da na eni strani rano zapre in po drugi strani simultano spodbuja povečan dotok krvi v rano, s čemer pospešuje zdravljenje. Za gel aloe vera je znano, da ozdravi tudi opekline tretje stopnje, brez nastanka brazgotin in obnovi tudi tisto opečeno kožo, ki bi sicer odmrla. Gel aloe vera bi moral najti mesto v vsaki ordinaciji urgentne medicine, a na žalost te raje naročajo manj učinkovita kemična zdravila kot pa najučinkovitejše sredstvo, ki nam ga je podarila narava (ker se gela aloe vera ne da patentirati, se z njim ne da toliko zaslužiti).
 
Aloe vera krepi zdravje kože
Aloe vera je ena od najširše uporabljanih sestavin kakovostnih sredstev za nego kože. In to z razlogom, saj je izvrstno zdravilo za kožo. Aloe vera pomirja kožo, jo vlaži, neguje in pospešuje regeneracijo novega kožnega tkiva. Že istisnjeni gel iz lista aloe vere in njegov nanos na kožo obraza je koristnejši in učinkovitejši tudi od najdražjih in najkakovostnejših krem za obraz in drugih sredstev za nego kože, ki jih najdemo na trgu. In medtem, ko je večini ljudi poznana zunanja uporaba gela aloe vere, le-ta izboljšuje zdravje kože tudi ob uživanju v obliki soka. Zatorej pijte več soka aloe vera in vaša koža bo gladka in zdrava!
 
Seznam objavljenih študij in referenc o pomenu aloe vera pri negi in zdravljenju kože najdete tukaj.