Naravna zaščita pred gripo in prehladom

Naravna zaščita pred gripo in prehladom je nekaj, kar bi moralo zanimati vsakogar. Meseci gripe – od decembra do aprila – vsako leto terjajo svoj davek. Jeseni je čas, da se pripravimo na vsakoletno sezono gripe in to nima nič opraviti s cepljenjem.

Vsakdo lahko stori tri stvari za zaščito sebe in svojih bližnjih pred gripo in prehladi, in to po naravni poti.

Naravna zaščita pred gripo in prehladom

1. Ne cepite se! Cepiva proti gripi delujejo le v 1,62% primerih. Cepiva proti gripi vsebujejo cepiva le za tri viruse: influenca A, influenca B in sezonska influenca A (ali H1N1). Ti trije virusi povzročijo vsega 2,7% od vseh primerov gripe. Preostalih 97,3% primerov gripe ne povzročajo ti trije virusi. Poleg tega cepiva vsebujejo živo srebro, ki je močan biološki strup. Cepiva so povzročila in še povzročajo smrti, avtoimunska obolenja, napade in paralize. Poleg tega pa še stranske učinke, ki so silno podobni tistim pri gripi.

2. Jemljite dopolnilni vitamin D3. Vitamin D3 je ključen za zdrav odziv imunskega sistema na viruse. Ko so vaše ravni vitamina D3 prenizke, so večje možnosti, da vas položi gripa. In tudi dlje traja, da si opomorete. Jemljite dovolj vitamina D3, da dosežete krvno raven med 65 in 75 ng/ml. Količina potrebnega vitamina D3 je različna od človeka do človeka, vendar običajno zadostuje 5.000 IU dnevno. Poleti lahko ravni vitamina D3 učinkovito povečujete z izpostavljanjem soncu.

3. Vsak dan ližite lozenge s cinkovim glukonatom in Echinacejo. Priporočal bi Thera Zinc Echinacea Lozenge. Naročite jih lahko prek spleta, denimo tukaj.

Zaupajte ta nasvet prijateljem in družinskim članom, da se obvarujejo gripe in prehlada v prihajajoči zimi tudi oni.

Save

Save

Save