Ponudba magnezijevih pripravkov Ancient Minerals

Pričevanja in izkušnje uporabnikov magnezijevih pripravkov Ancient Minerals

Pričevanja in izkušnje uporabnikov magnezijevih pripravkov Ancient Minerals za čezkožno uporabo in sicer o tem, kako in zakaj so koristili olje, kosmiče ali gel.
 
Učinkovit čezkožni pristop varne in preproste obnove celičnih ravni magnezija pomaga odpravljati ali vsaj omiliti vrsto zdravstvenih težav, zagotavlja boljše splošno počutje in zadovoljstvo, ki ga to prinaša s seboj. Pa si preberimo, kaj pravijo!

Pozdravljeni! Moram vam sporočiti, da je preteklo tri tedne od takrat, ko sem začela z magnezijevim oljem, in da se je moje zdravstveno stanje zelo izboljšalo. Že po dveh dneh sem začutila spremembo, kot da bi dobila nazaj MOČ. Imela sem težave v vratnem delu hrbtenice, to bi naj bil vzrok, da sem imela vedno manj moči, razne funkcije so mi odpovedovale. Zdaj vem, da sem imela kronično pomankanje magnezija, ker sem po dveh dneh začutila spremembo v telesu. Ne znam opisati, kaj sem dobila s tem, imam občutek, kot da sem druga oseba. Ni več bolečin v vratu, sem bolj gibljiva, lažje opravljam vsa dela, ker se mi je povrnila moč. Zadnjih deset let se mi je stanje slabšalo, da sem fizično čutila, da se z menoj nekaj dogaja. Pa mi nevrolog po vseh magnetnih preiskavah ni znal pomagati drugega, kot da mi je rekel, da naj delam toliko, kot zmorem in konec. Kot, da sem dobila gorivo za moj motor življenja, ne znam drugače opisati. To je za mene čudež, ker sem že obupala, da se bom kdaj lahko tako počutila, vsaj toliko, da bom lahko opravljala vsakodneva opravila in še hoja in vse kar zraven gre k zdravemu načinu življenja. Moram se zahvalit Bogu, da me je rešil moje nemoči in tudi vam hvala za dela, ki jih opravljate v dobro vseh, ki potrebujejo pomoč, ko odpove uradna medicina. Hvala in nasvidenje.
 
Danica K., Slovenija, bolečine v vratu in splošna izguba moči
 
Magnezijevo olje in gel pri sklepnih bolečinah in mišičnih krčih
 
“Imam ostarelo mati, katere rame je bilo zelo boleče in skoraj negibno. Roko komaj da je lahko še uporabljala, prijeti ni mogla ničesar. Na nesrečo je to desna roka, kar jo resnično resno ovira, da bi karkoli počela. Rada vlaga sadje in zelenjavo in čeprav je že precej stara, je zelo samostojna in hoče vse opraviti sama. Iskala sem izdelek, ki bi ji lahko pomagal, in odkrila magnezijeve kosmiče in magnezijevo olje. Neverjetno, že po nekaj dneh je ni bilo prepoznati. Presenetljivo je bilo predvsem zato, ker se sicer organizem starostnika odziva tako počasi, ona jih ima pa že čez osemdeset. Nek prijatelj je trpel hude bolečine v gležnju. Priporočila sem mu magnezijevo olje in bolečine so povsem prešle. Pomagal mu je tudi do globjega in trdnejšega spanca. Predpisala sem ga tudi neki stranki in ji naročila naj ga nanese na tilnik in na vrat, saj je trpela za hudimi glavoboli. Ti so povsem prešli že po nekaj nanosih. Po mojem mnenju prinašajo magnezijevo olje, magnezijevi kosmiči in magnezijev gel toliko pozitivnih učinkov, da predstavljajo pravi zaklad. Ljudje so prav lačni naravnih in varnih alternativ. Najsi gre za vaše starše, vas same ali vaše prijatelje — preskusite magnezijeve pripravke, saj resnično delujejo.
 
Judith Todero, nutricionistka, avtorica in predavateljica
 
“Prepričana sem, da so bile moje ravni magnezija dolgo časa zelo nizke in čeprav ne morem potrditi mojih izkušenj uporabe čezkožnih pripravkov Ancient Minerals z medicinskimi preiskavami, vem, da sem z njimi obnovila zdrave ravni magnezija v telesu. Nič več me ne tarejo krči in tresavica nog, kot pred časom, ponoči pa dosti boljše spim. Tudi nisem več tako napeta. To so očitne in pomembne koristi. V preteklosti sem uporabljala čezkožne magnezijeve pripravke dveh drugih proizvajalcev, enega v gelu in eno olje. Ugotovila sem, da pripravki Ancient Minerals veliko manj dražijo mojo kožo. Brez dvoma se boljše absorbirajo skozi kožo in ne povzročajo srbenja, kot nekateri drugi, ki sem jih preskusila. Sama jih vtrem v kožo po kopanju in nanosa ne sperem s kože po cel dan. Drugih magnezijevih pripravkov, ki sem jih uporabljala, nisem mogla imeti na koži tako dolgo. Tiste sem morala sprati s kože že po 30 do 60 minutah, najsi bo zato, ker se niso dobro absorbirali, najsi bo zato, ker so povzročali srbečico in pekoč občutek na koži. Ugotovila sem, da lahko čezkožne magnezijeve pripravke Ancient Minerals nanesem na prizadeti predel, denimo razboleno koleno, in preženejo bolečino kot bi mignil. Moj zaključek je, da so čezkožni magnezijevi pripravki Ancient Minerals najboljši izdelek na trgu in so očitno tudi najčistejši od vseh, kar sem jih uporabljala.”
 
Lois, Tennessee
 
“Pet svojih strank sem masiral z magnezijevim gelom Ancient Minerals trikrat tedensko cel mesec. Ugotovil sem, da je magnezijevo olje malo premočno za neposredno masažo večine starejših strank, ki imajo tako tanko kožo. Magnezijev gel sprejemajo veliko boljše. Skoraj štiri tedne je bil moj 86-letni pacient deležen masaže trikrat tedensko z magnezijevim gelom po nogah, rokah, ramenih in prsnem košu. Trpel je za naslednjimi težavami: bil je praktično neodziven 90% časa; imel je težave s hojo, trpel za pozno fazo retinalne nevropatije in trpel stalne hude bolečine v vratu. Nedavno je lahko brez pomoči odšel na stranišče in je prvič po več kot letu dni začel brati! Že več kot teden dni se ni pritoževal nad bolečinami v vratu. Je veliko bolj odziven, celo pogovarja se. To niso samo moja opažanja. Tudi patronažne sestre, ki ga obiskujejo na domu, so omenile njegovo čudežno okrevanje. Sam bi si rad pripisal zasluge, vendar se način moje masaže ni spremenil. Edina sprememba v pacientovem obsežnem terapevtskem in prehrambenem protokolu … je dodatek magnezijevega gela Ancient Minerals. Prav osupel sem. Z masažno terapijo se ukvarjam že več kot 28 let in vse moje dosedanje izkušnje z magnezijevim gelom Ancient Minerals so naravnost navdušujoče. Dlje časa sem iskal ustrezen magnezijev medij za svoje paciente in končno sem ga našel. Hvala!”
 
Brian Hirsch, masažni terapevt, Massachusetts
 
“Sem Diane in imam fibromialgijo. Trganje in pekoče bolečine čutim po celem telesu, še najbolj pa v nogah. Moja sestra uporablja magnezijevo olje in mi ga je pogosto hvalila. Plastenko tega olja mi je poslala po pošti. Sama pri sebi sem razmišljala: „Ja, saj vem, še eno naravno sredstvo, ki ne bo delovalo.’ Tisti trenutek, ko sem si ga nanesla na noge, so trganje in bolečine prešle. Prav pretreslo me je. Še vedno ne morem verjeti, da obstaja izdelek, ki resnično deluje. Nad magnezijevim oljem sem tako navdušena, da ga bom poslala vsem prijateljem s fibromialgijo, da jih reši njihovih muk. Tako sem srečna, da sem končno našla nekaj, nekaj, kar mi resnično pomaga. Zahvaljujem se vam za resnično čudežni izdelek. Upam, da bo tudi njim tako pomagal, kot je meni. Oh, to je tako čudovito, neprecenljivo. Iz srca hvala.”
 
Diane, bolnica s fibromialgijo
 
“Pozdravljeni, izdelek sem začela uporabljati prejšnji teden. Deležna sem masažne terapije in kiroprakse za bolečine in otrplost vratu, izvajam tudi posebne gibalne vaje, vendar se ubadam še vedno s krči in hudimi bolečinami v predelu vratu. Takoj po pričetku uporabe magnezijevega olja Ancient Minerals, njegovim vtiranjem v kožo zvečer in zjutraj, sem začutila spremembo. Nisem sicer povsem brez bolečin, vendar je napredek očiten. Počutje je toliko boljše, da bom zagotovo nadaljevala z uporabo izdelka. In upam, da bo pomagal tudi drugim. Meni pomaga boljše funkcionirati, kar je pravi blagoslov. Hvala!”
 
Carmen Kulik
 
“Star sem 67 let in vse do lanskega leta sem brez večjih težav odmetaval sneg s svojega dovoza. Pri nas v Montani zapade veliko snega, zato ga moramo redno odmetavati. Pred kakšnim letom me je začel boleti hrbet, iz dneva v dan bolj in bolj. Stanje je postalo tako slabo, da sem že kar vedel, da bom po vsakem odmetavanju snega legel v posteljo za 3 – 4 dni skupaj. Z ženo si ne moreva privoščiti, da bi koga najela, zato moram to opraviti sam, sicer ne moreva po nakupih ali po opravkih. Prejšnji mesec sem v reviji, na katero sva naročena, opazil oglas za vaše izdelke Ancient Minerals. Naročil sem magnezijevo olje in vrečo magnezijevih kosmičev, saj se žena rada kopa v kopalni kadi. Ko sva izdelke prejela, sem jih preskusil prvi. Tri dni zapored sem se mazal z magnezijevim oljem nato je bilo zopet potrebno odmetavati sneg. Sicer sem bil pripravljen na posledice odmetavanja, torej na nekaj dni ležanja, vendar sem doživel presenečenje svojega življenja. Ne le, da se bolečine niso pojavile, tudi sicer sem se počutil odlično. Še več, počutil sem se tako dobro, da sem se ponudil očistiti sneg tudi pri sosedi. Je vdova in ravno tako nima veliko denarja. S tem pismom se želim le zahvaliti za vaše izjemne izdelke in pomoč, ki mi jo nudijo.”
 
Ned Barlowe, upokojenec, Montana
 
Magnezijevo olje proti glavobolu in migreni
 
“Zadnjih deset let sem najmanj dvakrat tedensko trpela migrene. Te migrene so bile uničujoče. Nisem mogla spati, jesti, delati … skratka nič. Lahko sem zgolj ležala v postelji v temi in upala, da bo minilo. Zdravniki so mi predpisali vsa mogoča zdravila, ki naj bi pomagala. Poleg tega sem vsak dan jemala še zdravila proti migren. Napadi migrene so bili tako hudi, da sem posegala celo po Vicodinu in Percocetu, da bi malo popustilo. Poskusila sem s tedenskimi masažami, ledom, segrevanjem, kopelmi in akupunkturo. Storila bi vse in karkoli, da bi dosegla olajšanje. Čeprav je vse skupaj za kratek čas pomagalo, je bilo olajšanje kratkotrajno. Nekega dne sem šla na svojo redno tedensko masažo. Ko sem vstopila, mi je prišla naproti vsa navdušena terapevtka. Dejala mi je, da je začela uporabljati novo linijo izdelkov blagovne znamke Ancient Minerals, in sicer magnezijevo olje in magnezijev gel, ki bi ju rada preskusila na meni namesto običajnega losijona. To je poimenovala ‘Magnezijeva masaža’. Razložila mi je, da je pri svojih raziskovanjih odkrila, da magnezijev klorid pomaga pri migrenah, in da so moje migrene najverjetneje posledica hudega pomanjkanja magnezija. Dejala sem, zakaj pa ne? Poskusila bi karkoli, da le pomaga. Že takoj po končani masaži sem začutila izboljšanje počutja. Terapevtka mi je dala manjšo količino olja in nekaj navodil, ter mi svetovala, naj se mažem z njim vsak dan. Ubogala sem jo. Še preden mi je olja zmanjkalo, sem vedela, da je to izdelek, brez katerega ne morem živeti. Vse od takrat so moje tedenske globinske masaže izključno magnezijeve, magnezijevo olje pa sem kupila še za domov. Uporabljam ga že več kot 60 dni, brez ENE same migrene, niti glavobola. Ta izdelek je čudežen in je povsem spremenil moje življenje. Z dela ne izostajam več, spim kot klada, sem bolj vesela in bolj stabilna, vse zahvaljujoč temu mineralu, ki mi ga je primanjkovalo. Zakaj mi ga nihče nikoli prej ni omenil, ne bom verjetno razumela nikoli.”
 
Samantha Gordon, Provo, Utah
 
Magnezijevo olje pri nespečnosti in sindromu nemirnih nog (RLS)
 
“Pišem vam svoje izkušnje z izdelki Ancient Minerals, še posebej z magnezijevim oljem. Zadnjih šest let sem trpela za sindromom nemirnih nog (RLS) in začela sem se že spraševati, ali se bom morala ubadati s tem do konca svojega življenja. Bila sem pri štirih različnih specialistih in vsak je imel drugačno idejo, kaj naj bi povzročalo mojo težavo, vključno s tistim, ki je trdil, da je posledica stresa. Edini vzrok stresa je bil RLS, zatorej ni potrebno posebej poudarjati, da nad diagnozo nisem bila ravno navdušena. Čeprav ne maram zdravil, sem po toliko letih trpljenja, sprejemala vse, kar je vsaj dišalo po obljubi rešitve moje težave. Poskusila sem vse, protibolečinska zdravila, anti-depresive, mišične relaksante in vsak večer vroče kopeli. Poskusila sem celo z jogo, saj mi je prijateljica povedala, da bo pretegovanje pomagalo. Največja težava je bilo pomanjkanje spanca. Hodim namreč v službo in do malice sem bila že tako utrujena, da sem komaj gledala. Doma sem spala na kavču, saj mož zaradi mene ni mogel spati. Preostanek moje zgodbe je srečen in sicer zato, ker sem kot po čudežu odkrila magnezijeve izdelke Ancient Minerals. Pred nekaj tedni sem se v okviru službenih obveznosti udeležila marketinškega srečanja in po čisti sreči sem sedela poleg neke gospe, kateri sem razkrila svoje težave z RLS, in ona mi je zaupala svoje izkušnje z uporabo magnezijevih pripravkov Ancient Minerals pri svoji fibromialgiji. Svetovala mi je, naj poskusim, saj mi morda lahko pomagajo. Kupila sem magnezijevo olje v pršilu in ga uporabljala nekaj dni. Najprej sem opazila, da lahko spim v kosu kar štiri ure (to je zame zelo veliko!). Že to je bilo nekaj izjemnega, a stvari so šle samo še na bolje. Naj skrajšam. Zdaj spim po 7 do 8 ur na noč, v isti postelji z možem in težava zadnjih šestih let je samo še grenak spomin. Rada bi se vam le zahvalila za izjemen izdelek, za katerega upam, da ga bo celotna skupnost RLS spoznala čim prej.”
 
Christine Gable, Pensacola, Florida
 
“Naj kar takoj zapišem, da me je sinoči in danes zjutraj rešilo magnezijevo olje. Chantix [zdravila za odvajanje od kajenja] ali nekaj drugega je povzročilo hude mišične krče. Z magnezijevim oljem sem se masiral po trebuhu in odpravil krče. Spal sem kot otrok. Zjutraj so me prebudili hudi krči in zopet sem jih z magnezijevim oljem uspel omejiti. Očitno bom prisiljen uporabljati magnezijevo olje kar pogosto. Očitno mi Chantix iz telesa izpira magnezij. Že prej sem užival veliko oralnega magnezija, a očitno je čezkožni vnos učinkovitejši.”
 
M. Ludwig, Warrenton, Virginia
 
Magnezijevo olje in magnezijeve kopeli pri ekcemu in luskavici
 
“Pišem vam, ker bi se rada zahvalila za vaše čudovite Ancient Minerals kopeli — kosmiče magnezijevega klorida. Moja hči je trpela zaradi ekcema — kar nekaj resnično hudih napadov ekcema v zadnjih treh letih. Ves ta čas ji nisem mogla dodajati v kopeli prav ničesar. Vsakič ko pride iz kopalne kadi je vsa rdeča od ponovnega izbruha ekcema. Torej, ko sem slišala za magnezijeve kopeli Ancient Minerals, sem bila polna upanja, da bo to morda rešitev za hčerin ekcem. In upanje se mi je izpolnilo. Že takoj prvič. V kopalno kad sem stresla magnezijeve kosmiče Ancient Minerals in pustila hčerko namakati 20 minut. To pri hčeri ni povzročilo aktivacije ekcema, koža ni pordela. Prvič po treh letih hči NI jokala in tožila: „Mami, koža me peče.’ To je bila za našo družino velika zmaga. Ne vem kako naj se vam zahvalim za rezultate, ki smo jih deležni vse od tiste prve kopeli naprej. Njen ekcem se je močno zmanjšal, skoraj povsem prešel. In to v vsega nekaj tednih magnezijevih kopeli. Še enkrat bi se rada zahvalila podjetju Ancient Minerals za odrešitev, ki ste jo zagotovili moji hčerki in in vašim izdelkom, ki so aktivirali proces zdravljenja njene zdravstvene tegobe. Hvala še enkrat, Ancient Minerals.”
 
Jayne Peralta-Forbes, Seattle, WA
 
“Stara sem 74 let in že več kot 10 let trpim za ekcemom na spodnjem predelu nog, še posebej desne. Porabila sem že nič koliko denarja za kreme, mazila, steroide in tako dalje. Sploh vam ne morem povedati, koliko sem potrošila — in dosegla nič drugega kot rahlo in kratkotrajno umiritev in zmanjšanje vnetja, vendar nikoli popolno, saj je bila neznosna srbečica nenehno prisotna. Da bi človek znorel. Občutek imaš, da te bo pobralo, če ne bo prenehalo srbeti. In praskanje seveda povzroči velike rane, okužbe in celo vrsto težav. Poleg tega imam na nogah še krčne žile, še posebej na desni. Tako sem bila vsa zatečena, rdeča in vse me je srbelo. Nisem vedela, kaj mi je, dokler nisem šla na pregled k dermatologu. Napravi so mi biopsijo tkiva na teh ranah in rekli: ‘Gre za ekcem in morali boste živeti s tem.’ Ampak saj veste, kako to gre: upaš in moliš, da se ga boš nekako znebil. Pri biblijskem krožku mi je prijateljica dala pršilo magnezijevega olja Ancient Minerals. Bila sem tako obupana, da sem ga uporabila kar tam in takrat in olje razmazala po rani. Zdelo se mi je, da mi noge gorijo. Tako je peklo, a sem vedela, da je to zaradi nenehnega praskanja in je bilo vse vneto, oteklo in pordelo. Zdelo se mi je, da mora biti ta pekoč občutek posledica delovanja magnezijevega olja. Po kakšne pol ure me je prenehalo peči. Prijateljici sem rekla: ‘O, moj Bog, že to, da me je prenehalo srbeti, je čudovito.’ Svetovala mi je, naj se namažem z oljem zvečer pred spanjem in nato še zjutraj. Tako sem tudi storila in nato še cela dva tedna. In naj vam povem: močno peklo je le prvih pet, šest dni, nato pa vse manj in manj. Najmanj dva tedna sem si mazala olje vsak dan. Kmalu sem opazila, da je oteklina vse manjša, kot tudi pordelost. In kar je najpomembneje, vse od prvega mazanja naprej me ni niti enkrat zasrbelo. Srbenje je čisto prenehalo, kar je bilo strašansko olajšanje. Zdaj je tako že več kot dva meseca. Zopet sem lahko ponosna na svoje noge! Celo krčne žile niso več tako izražene in nabrekle, kot so bile prej. Še vedno se poznajo lise na koži, ki so posledica večletne uporabe steroidov in drugih mazil, a izpuščajev ni več. Koža je spet gladka. Brez bolečin, srbenja in oteklin. Zdaj zopet lahko nosim capri hlače in kažem svoje lepe noge in gležnje. Nič več niso otekle in pordele. Navdušena sem nad magnezijevim oljem in ga bom zagotovo uporabljala še naprej. Prinesel je pravi čudež za mojo kožo. Olje sem uporabljala tudi na obrazu. Preden grem zvečer v posteljo, si umijem obraz, našpricam malo olja na dlani, si jih pomanem in ga razmažem po koži obraza ter pazim, da mi ne pride v oči ali na ustnice. (Četudi pride na ustnice, ni nič hudega, le tako groznega okusa je.) Ugotovila sem, da odpravi vsak najmanjši madež ali gubo, ki jo imam. In naredi mojo kožo tako gladko. Kot sem že povedala, sem stara 74 let. Nisem nič drugega kot zdrava starejša gospa, ki uživa v dobrem počutju in hoče izgledati najboljše! Zatorej ga priporočam vsakomur, ki ima kakršne koli težave s svojo kožo — sploh ni važno, za kakšno težavo gre, najsi bo na obrazu, na rokah ali nogah. (In kot sem odkrila, ko sem prebrala obsežna navodila in razlage, si ga lahko namažete tudi na lasišče, če se težava skriva tam.) Je preprosto odličen za vašo zunanjost — največji organ vašega telesa — vašo kožo. Kjerkoli je težava. Sploh ne razmišljajte, da bi uporabljali karkoli drugega! Zakaj bi trošili toliko denarja na razne drage kreme, losijone, pomade in ne vem kaj še vse in ne bili deležni rezulatov kakršne prinaša magnezijevo olje? Razliko boste opazili hitro, če boste le vztrajali. Vem, da lahko peče ali občutek draženja. Pa to ni to: to je zdravljenje. Tako izgleda zdravljenje. To je podobno kot bi imeli krasto in občutite rahlo srbenje!”
 
Patricia, starost 74 let
 
Magnezijevo olje in kopeli za umiritev stresa in hiperaktivnosti
 
“Sem Natalie Reed iz Arroyo Grande v Kaliforniji. Pred kratkim sem imela prometno nesrečo, v kateri se je vame zaletel avto od zadaj. Do zdravnika nisem mogla. Imam sicer tri zdravstvena zavarovanja, vendar so mi zavrnili vse tri. Oglasila sem se pri prijateljici in ona mi je ponudila magnezijevo olje. Dejala je, da je vredno poskusiti. Namazala me je po vratu in hrbtu. Bila je zelo nežna, saj me je vse bolelo. Nežno mi ga je vtrla v kožo in klepetali sva še kakšno uro. Ko sem vstala, da odidem, sem bila brez bolečin in zelo pomirjena. Med vožnjo domov sem se počutila, kot bi popoldne preživela v toplicah. Med vožnjo sem se morala prav potruditi, tako sproščena sem bila. Ko sem prišla domov, sem svojega moža, ki je bil tudi udeleženec nesreče skupaj z menoj, namazala z magnezijevim oljem, ki sem ga dobila s seboj. Nič mu nisem razlagala, kaj to je, vprašala sem ga le, kako se počuti. Odgovoril mi je, da ne čuti nikakršnih bolečin. ‘Prav nikakršnih?’ sem ga vprašala. ‘Ne,’ je odgovoril. ‘Počutim se tako sproščeno. To deluje boljše kot led ali karkoli drugega.’ Tako sva na hitro uredila najino težavo. Zelo sva zadovoljna in bova razširila glas o tem izjemnem izdelku. Sama še naprej uporabljava magnezijevo olje in po mojem bi ga moral vsakdo. O njem bom seznanila celo vrsto ljudi, ki ga lahko uporabijo za pomoč sebi in drugim, saj gre za resnično učinkovit način vnosa prek kože. Res sem tako navdušena. Sploh vam ne znam povedati, kako zadovoljna sem z olajšanjem, ki mi ga je zagotovil in navdušena nad tem, kako mi lahko pomaga še pri drugih zdravstvenih težavah. Hvala vam!”
 
Natalie Reed, Arroyo Grande, Kalifornija
 
Magnezijevi kosmiči za kopeli za lajšanje avtizma
 
“Moja hči je stara 12 let in ima avtizem. Nedavno smo preskusili magnezijeve kosmiče za kopel Ancient Minerals. Uporabili smo jih preden smo se odpravili na poroko nekega sorodnika, upajoč, da jo bodo pomirili in bo lažje prenesla toliko novih obrazov, nove kraje, … Še nikoli je nisem videla obnašati se tako normalno, kot na tisti poroki. Otrok, ki se običajno sramežljivo skriva pred ljudmi, je plesal sredi sobe polne ljudi! To je bil večer, ko so me obsipali s pohvalami, kako fantastičnega otroka imam. Izgledala je povsem normalno. Vem, da se imam za ta dan zahvaliti magnezijevi kopeli, ki sem ji jo pripravila večer pred tem – še nikoli ni bila tako umirjena in sproščena! Hvala, da ste nam omogočili tako poseben dan, v katerem je lahko uživala celotna družina!”
 
Amy Perry, mati otroka z avtizmom
 
“Pozdravljeni, sem Mary Ludwig, mati sina Alexa. Sporočila bi vam rada nekaj izkušenj z uporabo magnezijevih kosmičev Ancient Minerals za kopeli. Mojega sina tako neverjetno pomirijo, da bi se kopal kar naprej. Prav zaljubil se je v magnezijeve kopeli. Hotela pa sem vam omeniti še kako magnezijeve kopeli dopolnjujejo našo vsakodnevno rutino z zdravilno glino. Uporabljamo na nek način precej inovativno tehniko potisni-povleči in sicer z magnezijevimi kosmiči in zdravilno glino. Postopek poteka tako, da ga en večer ‘napolnimo’ z minerali, kar zagotavljajo kopeli magnezijevih kosmičev Ancient Minerals, naslednji večer sledi glinena kopel, ki zaradi večje vsebnosti mineralov v njegovem telesu iz njega potegne več težkih kovin, kot bi jih sicer. Vse odkar smo pričeli s tem postopkom, se počuti vse boljše in je bolj in bolj sproščen. Ta rutina vnašanja mineralov z magnezijevimi kopelmi in izločanja težkih kovin z glinenimi ter nato vnovičnega vnašanja za magnezijevimi kopelmi, smo pri otroku resnično dosegli neverjetne spremembe. Naj torej zaključim: gre za čudovit samostojni izdelek in za čudovit dopoplnilni izdelek. Vsi člani družine uživamo v blagodejnih učinkih magnezijevih kopeli. Še enkrat hvala, da ste prišli na trg z nečem, kar je resnično koristno za otroke z avtizmom in zastrupitvijo s težkimi kovinami.”
 
Mary Ludwig, mati otroka z avtizmom
 
Magnezijevo olje pri drugih zdravstvenih težavah
 
“Pred uporabo magnezijevega olja sem doživljala grozljiva mesečna perila, pri katerih sem se že prvi dan ulegla, bila povsem potrta in se smilila sami sebi. Svoji okolici sem sporočala, ‘Odmaknila sem se od vsega in če me kdo potrebuje … naj prinese vodo in Panadol.’ Pravzaprav nisem mogla uporabljati niti sredstev proti bolečinam, saj bi mi sila hitro postalo slabo. To je trajalo več kot 10 let. Po vsega dveh tednih uporabe magnezijevega olja sem dočakala nepričakovani čudež. Čeprav se zdi kot čudež, je magnezijevo olje povsem resnično … Nič več mi ni treba jemati sredstev proti bolečinam in ne občutim NIKAKRšNIH bolečin, kvečjemu rahlo zbadanje … Takrat si preprosto namažem magnezijevo olje po trebuhu in vse se uredi v nekaj minutah. In tako je že po vsega dveh tednih! Od časa do časa se mi je pojavljala migrena … Tudi takrat sem se bila prisiljena uleči … Bolečine so bile tako hude in nezemeljske, da sem se počutila, kot bi se mi mešalo. Mož je moral biti stalno ob meni in me objemati, da nisem izgubila pameti. Zdaj pa še ena dobra novica. Vse odkar uporabljam magnezijevo olje, nisem imela niti najmanjšega glavobola. In vsi moji migrenski sotrpini lahko potrdijo enako pozitivne rezultate.”
 
Christine Mahler, Buderim, Australia, menstrualne bolečine in hude migrene
 
“Pred semimi leti so mi postavili diagnozo periodontalnega obolenja. Vsako noč bi se zbudila na krvavi blazini. Dlesni so mi obilno krvavele. Ne glede na to, kakšno sredstvo sem uporabila, stanja nisem mogla odpraviti. No, po uporabi magnezijevega olja, ki si ga dam v usta in povaljam naokrog, so krvavitve že po petih dneh povsem prenehale, moje dlesni pa so kot nove. To je izjemen izdelek. Z njim sem povsem odpravila svojo težavo in ga bom priporočala vsakomur s podobno težavo. Hvala vam.”
 
Mona Lieberman, kronične krvavitve dlesni
 
“Jemal sem zdravilo Baclofen zaradi hudih mišičnih krčev. To zdravilo predpisujejo pretežno ob težavah s hrbtenico. Predpisali so mi tudi Neurontin, zdravilo namenjeno nevrološkim težavam. Toliko se vrtim okrog zdravnikov, da bi kdo rekel, da nisem normalen. Kar vprašajte ženo. Zdravniki si niso na jasnem, kaj je narobe z menoj. Specialisti z hrbtenico in specialisti za možgane skušajo dognati ali so te serije krčev nevrološkega ali hrbteničnega izvora. Teh serij krčev je prek celega dneva običajno le peščica, a so zelo neprijetni. Ob slabih dnevih imam tudi do 200 krčev na dan v serijah po deset do petnajst – da se včasih ne morem niti premakniti. Stres in utrujenost kaže, da povečujeta njihovo številčnost in tudi njihovo intenzivnost. Ti krči so tako neznosni, da se jim moram povsem posvetiti, če jih hočem ohranjati na še znosni ravni. Ukvarjal sem se z mislijo, da se teh težav ne bom rešil nikoli več. Sprijaznil sem se z dejstvom, da bodo zdravila moja zadnja in edina rešilna bilka. Preskusil sem več naturopatskih protokolov, z nobenim nisem uspel odpraviti ali omiliti težav, ravno obratno, krči so postajali vse hujši in vse pogostejši. Odločil sem se za detoksifikacijski protokol z vašimi fantastičnimi glinenimi kopelmi, o katerih sem toliko slišal. Pošiljka je vsebovala tudi testno plastenko Ancient Minerals magnezijevega olja za čezkožno rabo in knjigo dr. Marka Sircusa o čezkožni magnezijevi terapiji. Pred časom sem po nasvetu enega mojih zdravnikov poskusil magnezij s kalcijem v obliki kapsul – prinesel je kratkotrajno olajšanje, vendar so se krči vrnili še močnejši. Ker mi ni ostalo drugega kot močna zdravila, sem si dejal: „Kaj lahko izgubim?“ Že po dveh dneh nanašanja magnezijevega olja na celotno telo enkrat dnevno, so krči popustili. Sicer je še prezgodaj, vendar mislim, da že lahko rečem, da mi je vaše magnezijevo olje nepredstavljivo olajšalo življenje. Sploh ne vem, kako naj vam opišem, kaj vse je ta preprosti mineral naredil za kakovost mojega življenja. Že v tako kratkem obdobju, kot sta dva tedna, sem povsem drug človek. Nič več ne preganjam tiste zmuzljive beštije, ki je spremenila moje življenje v pekel. Zdaj sem miren in hvaležen. Nič več se ne ubadam s tem, kako bi bil zopet to, kar sem. Preprosto, o Ancient Minerals magnezijevega olja sploh ne vem, kaj naj rečem, razen velikega HVALA. Hvala še enkrat!”
 
L. Morton, Albuquerque, New Mexico, hudi ponavljajoči mišični krči

Save

Save