Kis in vodikov peroksid za popolno dezinfekcijo

Kis in vodikov peroksid za popolno dezinfekcijo je dejstvo, ki bi ga moral poznati vsak. Svojo kuhinjo lahko naredite čistejšo in varnejšo ter se obenem znebite vseh možnih bakterij, ne da bi izpostavljali sebe ali svojo družino strupenim kemikalijam, ki poleg vsega škodujejo še okolju. Uporabite lahko preprosti in absolutno varni dezinfekcijski pršili, ki sta obenem še veliko učinkovitejši pri uničevanju bakterij od katerega koli znanega komercialnega čistilnega sredstva.

 
Dodatna prednost je, da sta skoraj zastonj.
Susan Sumner, prehranska strokovnjakinja na Virginia Polytechnic Institute and State University, je razvila recept za to dezinfekcijsko kombinacijo. Potrebujete le 3% vodikov peroksid, torej enako koncentriran, kot tisti, ki ga lahko kupite v lekarni in se uporablja za dezinfekcijo ran in grgranje, običajni beli ali jabolčni kis, ter dve novi in čisti pršilni plastenki, kakršne sicer verjetno uporabljate pri čiščenju okenskih stekel.
 
Če želite oprati sadje ali zelenjavo, jo najprej poškropite tako s kisom kot vodikovim peroksidom in jo nato sperite pod tekočo vodo. In niti ni pomembno, katerega uporabite najprej – lahko škropite najprej s kisom in nato vodikovim peroksidom, ali pa najprej z vodikovim peroksidom in nato s kisom. In bodite prepričani, da ne boste čutili nikakršnega ostanka okusa, če malo katerega koli ostane na opranem, obenem pa niti en niti drug za ljudi nista toksična.
 
Dodatna prednost: Kombinacija teh dveh pršil deluje izjemno učinkovito tudi pri dezinfekciji kuhinjskih pultov in drugih površin v kuhinji – vključno z lesenimi rezalnimi deskami. S testi, ki so jih izvedli na Virginia Polytechnic Institute and State University, sta pršila skoraj popolnoma izničila prisotnost Salmonelle, Shigelle ali bakterije E. coli na močno kontaminiranih živilih in kuhinjskih pultih, zaradi česar je ta kombinacija pršil veliko bolj učinkovita pri uničevanju potencialno smrtonosnih bakterij od varikine ali katerega koli dostopnega komercialnega čistilnega sredstva.
 
Najboljše rezultate dosegamo z uporabo enega pršila za drugim – ta kombinacija je desetkrat učinkovitejša od uporabe zgolj vsakega od njiju posamič in učinkovitejša od uporabe mešanice kisa in vodikovega peroksida v enem pršilu.
 
Spoznajte eno najmočnejših, najvarnejših in najširše uporabnih čistil in tudi zdravilnih učinkovin v knjigi
 

peroksid-naslovka

Odlični priročnik SKRIVNOST vodikovega peroksida prehranske čistosti


James Paul Roguski
SKRIVNOST VODIKOVEGA PEROKSIDA PREHRANSKE ČISTOSTI
NAJVEČJI ZDRAVSTVENI ČUDEŽ VSEH ČASOV

format 21 x 15 cm, 130 strani, mehka vezava.

Cena knjige znaša 19,18 EUR. Poštnino plača kupec.

!

Save