Terapevtski dodatek DENS – pasovne elektrode

Terapevtski dodatek DENS-pasovne elektrode so namenjene obravnavi težje dostopnih predelov na hrbtu, bedrih, vratu in ramenih. Ravno tako so uporabne za istočasno obravnavo večjih predelov telesa. Zanesljivo pritrjevanje elektrod na telo zagotavlja udobje terapevtske obravnave: pacient se lahko udobno namesti na stolu in terapija z DENS se opravlja samodejno.

DENS-pasovne elektrode omogočajo optimizacijo postopka dinamične elektro nevro-stimulacije. Povečanje področja obravnave omogoča skrajšanje časa potrebnega za obravnavo, zaradi česar postane obravnava učinkovitejša.

 

DENS pasovne elektrode

Tri oblike terapevtskih elektrod omogočajo terapijo večjih predelov kože naenkrat

DENS-komplet pasovnih elektrod vsebuje tri elektrodne pasove, ki služijo kot dodatek aparatu DiaDENS – PCM. Poleg elektrod so v kompletu še elastični trakovi, ki jih lahko prilagajamo z velkro ježki. Pasovne elektrode so izdelane iz elastičnega in na dotik prijetnega električno prevodnega silikona, zaradi česar so tudi alergijsko nevtralne.

DENS-pasovne elektrode  se preprosto in čvrsto pritrdi na določen del telesa, na okončine, sklepe.  Pacientu je udobno, saj lahko opravi obravnavo z aparatom brez njegovega sodelovanja.

Konkavna pasovna elektroda

Ta elektroda je zasnovana tako, da z njo obravnavamo izpostavljene sklepe

dens-app5

Za terapijo hrbtenice uporabimo podolgovato elektrodo, ki si jo z elastičnim pasom pritrdimo na hrbet

dens-app8

Primer obravnave komolca

 

 

 

DENS-pasovne elektrode so učinkovite pri:

bolečinah ali nelagodju v hrbtenici ali vratu (miotonija, osteohondroza, podhladitev, poškodba, vnetje);
bolečinah ali nelagodju v mišicah spodnjih ali zgornjih okončin (miositis, pretreniranost, zvini, poškodbe);
bolečinah v sklepih (artritis, artroze, poškodbe).

DENS-pasovne elektrode se priporočajo za doseganje hitrejših rezultatov. Zdravljenje se priporoča do popolnega funkcionalnega okrevanja.


 

Save

Save