Kako naredimo liposomski vitamin C

Kako naredimo liposomski vitamin C, ki je najbolj bio-dostopna oblika vitamina C, ki si jo lahko pripravimo celo sami. Vitamin C je najpogosteje uporabljan dopolnilni vitamin na svetu. Za to obstajajo dobri razlogi, saj so znanstveni dokazi o njegovih mnogostranskih koristnih učinkih več kot trdni. Dr. Szent Gyorgi in dr. Linus Pauling sta izvedla nešteto eksperimentov in dokazala, da je človek, za razliko od večine živali, za svoj obstoj in zdravje odvisen od vitamina C.

 
Desetletja smo se zanašali na različne formule askorbinske kisline za dopolnjevanje svojih potreb, zdaj pa se nam z liposomsko tehnologijo odpirajo povsem nova obzorja. Dramatično povečanje absorpcije – običajni vitamin C se absorbira le do stopnje kakšnih 19%, preostanek pa se zadrži v prebavnem traktu, kjer veže nase vodo in povzroči drisko.
 
Nano-tehnološki, liposomalizirani vitamin C pa se absorbira do neverjetnih 93%, merjeno v krvnem obtoku. To je več kot 390% povečanje absorpcije!
 
Zagotovite si intravenske rezultate z oralnimi odmerki liposomskega vitamina C, ki si ga pripravite sami!
  1. Segrejte skodelico destilirane vode v emajlirani ali jekleni ponvi na štedilniku (vode ne segrevajte v mikrovalovni pečici) skoraj do vretja.
  2. Vročo vodo prelijte v mikser, dodajte tri poravnane jedilne žlice lecitina in miksajte, dokler ves lecitin ni povsem raztopljen v vodi.
  3. V eni skodelici hladne destilirane vode raztopite eno poravnano jedilno žlico askorbinske kisline. Pazite, da se povsem raztopi, kar je zelo pomembno!
  4. Dodajte raztopino askorbinske kisline raztopini lecitina in dobro premešajte.
  5. Prelijte mešanico v ultrazvočni čistilec in ga vklopite. Večkrat premešajte.
  6. Ultrazvočni čistilec se bo vsakih nekaj minut samodejno izklopil. Mešanico po vsakem izklopu ultrazvočnega čistilca premešajte in ga ponovno vklopite, dokler VSA pena ne izgine. Naj ponovim: Mešanico po vsakem izklopu čistilca premešajte in ga ponovno vklopite, dokler VSA PENA NE IZGINE!!! To traja kakšnih 30 minut.

Ko boste končali, boste imeli mešanico, ki na pogled spominja na mleko. Nastalo bo nekaj usedline, a je ne bi smelo biti več kot kakšnih 5%. Ko končate, prelijte mešanico v steklen kozarec s pokrovom, ki tesni, in jo shranite v hladilniku.

 
Dnevno zaužijte eno jedilno žlico pripravljene mešanice. S to količino lahko nekaj časa eksperimetirate potem, ko ste že spoznali njegove dobrodejne učinke.
 
Liposomski vitamin C zaužijte na prazen želodec in počakajte najmanj 15 minut preden zaužijete kar koli. Mnogi ga uživajo zjutraj pred zajtrkom. Ker je resnično kisel, ga lahko poplaknete z vodo.

Save