NAMEN KLUBA ZDRAVKO

Članstvo v KLUBU ZDRAVKO zagotavlja vsakomur, ki išče nasvete za zdravje, zdravstvene pripomočke, zdravstvene priročnike in monografije, zdrava in ekološko pridelana živila ter prehranska dopolnila, vrsto prednosti in privilegijev. Člani KLUBA ZDRAVKO so iz prve roke obveščeni o novih izdajah Taxus, Aleksander Urbančič s.p. in založb, s katerimi sodelujemo, o različnih predavanjih in predstavitvah s področja zdravja in zdravega načina življenja, o najnovejši ponudbi pripomočkov in aparatov za samopomoč, ter izbranih živil in prehranskih dopolnil.

Poleg tega so člani deležni največjih ugodnosti, popustov in privilegijev, namenjenih izključno članom KLUBA ZDRAVKO. Obenem pa so prvi obveščeni o posebnih promocijah in priložnostnih akcijah in popustih, ki jih pri izvajamo v skupini Vsi zdravi. Sčasoma bomo vašo zvestobo še dodatno nagrajevali. Vse to brez vsakršnih materialnih obveznosti s strani članov kluba.

 

ZAKAJ SO NAM ČLANI KLUBA ZDRAVKO TAKO POMEMBNI?

Ker delujemo na enem najmanjših in zato najdražjih trgov v Evropi in ker delujemo v času, ko so koristne in učinkovite informacije o samopomoči in prevzemanju odgovornosti za lastno zdravje in zdravje naših dragih, če ne ravno diskreditirane pa vsaj neredko nezaželene s strani uradnih zdravstvenih in drugih inštitucij, ponujamo članom kluba možnost združevanja in medsebojnega informiranja podobno mislečih o najboljših naravnih pristopih k zdravju, ohranjanju čilosti in zadovoljnem življenju. Zato nam tudi toliko pomeni stik z vami. Iz rega razloga je KLUB ZDRAVKO široko odprt vsem, ki jim je blizu takšna usmeritev in poslanstvo. Vse več ljudi bo sčasoma spoznalo, da prinaša članstvo v klubu mnoge in vsestranske koristi. V KLUBU ZDRAVKO nas je vsak dan več.

 

KAKO POSTANETE ČLAN KLUBA ZDRAVKO?

Član KLUBA ZDRAVKO postane samodejno vsak, ki naroči katerikoli artikel iz ponudbe naše trgovine, ki se nahaja na naslovu www.vsi-zdravi.com, neposredno prek telefona ali e-pošte. V primeru, da posameznik ne želi biti član KLUBA ZDRAVKO in ne želi koristiti posebnih ugodnosti in popustov, ki mu kot članu KLUBA ZDRAVKO pripadajo, to sporoči na naslov Taxus, Aleksander Urbančič, s.p. ali prek e-pošte na naslov info@vsi-zdravi.org. Članstvo v KLUBU ZDRAVKO je prostovoljno in brezplačno, članom pa ne prinaša nobenih obveznosti.

 

PRAVILA KLUBA ZDRAVKO

Namen KLUBA ZDRAVKO je zagotavljanje svojim članom in članicam možnost sprotnega obveščanja o vseh novostih, akcijah in promocijah, ki se odvijajo na kateri koli strani spletnega portala Vsi-zdravi ter omogočanje ugodnejših nakupov.

 

Članom KLUBA ZDRAVKO pripada najmanj 10% popust na redne cene izdelkov in storitev iz ponudbe skupine Vsi-zdravi, razen tistih, pri katerih je to posebej označeno. Izjema so lahko tudi nekatere prednaročniške ponudbe ali prodajne akcije, ker se popusti pač ne seštevajo.

 

Član KLUBA ZDRAVKO lahko popust uveljavlja na naslednje načine:

– pri nakupu prek spletne trgovine http://www.vsi-zdravi.com

– z elektronskim naročilom na naslov info@vsi-zdravi.org

– s telefonskim naročilom na +386-40-543800,

– ali pri pooblaščenem zastopniku podjetja.

 

Obveznost člana KLUBA ZDRAVKO je, da ne nasprotuje prejemanju predstavitvenih sporočil spletnega portala Vsi zdravi.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke hranimo v skladu z zakonom in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam.

 

Član dovoljuje, da Taxus, Aleksander Urbančič s.p. vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z osebnimi podatki člana. Taxus, Aleksander Urbančič s.p. se zavezuje, da bo s podatki o članih ravnal v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01) ter da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bo posredoval tretji osebi. Članom pripadajo tudi vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

 

PRENEHANJE ČLANSTVA

Član lahko iz KLUBA ZDRAVKO izstopi kadarkoli in sicer tako, da nas o tem pisno obvesti na naslov: Taxus, Aleksander Urbančič s.p., Kunaverjeva 9, 1000 Ljubljana ali po e-pošti na naslov info@vsi-zdravi.org.

 

DRUGA DOLOČILA

Pri nakupih prek spletne trgovine Vsi zdravi veljajo tudi za člane PRAVILA IN POGOJI NAKUPOVANJA V SPLETNI TRGOVINI VSI ZDRAVI.

 

KONTAKTNI PODATKI KLUBA ZDRAVKO

Naslov: Taxus, Aleksander Urbančič s.p., Kunaverjeva 9, 1000 Ljubljana s pripisom ‘za KLUB ZDRAVKO’.

Telefon: +386(0)5-993 2912,

GSM: 040-543800

e-pošta: info@vsi-zdravi.org

Kontaktna oseba: Aleksander Urbančič