Kaj pomenita kratici DENAS in DiaDENS?

Kaj pomenita kratici DENAS in DiaDENS? Torej, gre za preteklo ločevanje med osnovnimi in naprednejšimi modeli terapevtskih aparatov, kjer je predpona Dia pomenila tudi diagnostične zmožnosti aparatov. Zdaj to ne velja več, saj je zaradi lažje prepoznavnosti na trgu ohranjena le oznaka DENAS. Današnji aparati DENAS ravno tako vključujejo diagnostični program.

Obe liniji predstavljata visoko zmogljive terapevtske aparate namenje širokemu spektru uporabe.

Visoka zmogljivost DENS-terapije

Denas PCM 6

Najnovejši terapevtsko diagnostični aparat DENAS PCM 6

 • Aparati za DENS-terapijo nudijo visoko učinkovitost zdravljenja različnih patologij na vsaki stopnji razvoja bolezni, tako za namene urgentne prve pomoči, kot za namene podporne terapije kroničnih bolnikov.
 • Govorimo o izjemno visokem odstotku uspešnosti (okoli 85%) in zdravljenju ne le posameznih simptomov ampak o pozitivnem vplivu na celotno bolezen, kar nam potrjujejo naše bogate dolgoletne izkušnje in znanje.
 • DENS-terapija pomaga vklopiti mehanizem samozdravljenja in samouravnavanja organizma. To velja za vsakogar, ki noče biti odvisen od zdravil in pasiven glede osebnega zdravja in zdravja svoje družine.

Družinski zdravnik in urgentna prva pomoč

 • DENS-terapija je urgentna medicina, ki se uspešna uporablja v primerih, ki zahtevajo hitro in učinkovito prvo pomoč. Aparati DENS se pogosto koristijo za trenutno pomoč pri nenadni slabosti, saj lahko ohranja prizadetega pri življenju do prihoda reševalcev.
 • Aparati DENS se koristno uporabljajo v športni medicini za regeneracijo po napornem treningu aktivnih športnikov. Pomaga pri oskrbi poškodb, kroničnih obolenj vretenc, sklepov in drugih težav povezanih z napornim treningom in hudimi telesnimi obremenitvami.
DiaDENS Cardio

Aparat za uravnavanje krvnega tlaka DiaDENS Cardio

Pozitivni sekundarni učinki (nanašajoči se na druga obolenja):

 • DENS-terapija lahko omogoči pospešeno zdravljenje mnogih kroničnih obolenj. Lahko pomaga obnoviti normalno delovanje telesa ter pogosto povsem odpravi fizične motnje. Pomaga zmanjšati odvisnost od zdravil. Zdravila na recept so lahko pogosto bolj škodljiva in draga od drugih pristopov. V marsikaterem primeru je možno povsem odpraviti odvisnost od farmacevtskih zdravil. Uporaba DENS-terapije lahko prinese olajšanje pri večini akutnih bolezni hitreje, preprosteje in brez vsakršnih zapletov. Izboljša se splošno zdravstveno stanje in zagotovi okrevanje.
 • DENS-terapija ne obravnava določenega organa tako, da bi ga fizično spreminjala. DENS-terapija po naravni poti obnavlja normalno delovanje organizma. Pomaga prilagajati celoten organizem in mehko regulira druge organske sisteme v organizmu. Tako je dokazano, da zdravljenje neke določene patologije vodi v do pozitivnega učinka tudi pri drugih, spremljajočih obolenjih. Naš organizem je zapleten samo-regulativni sistem, v katerem so vsi organi in sistemi medsebojno povezani in drug od drugega odvisni. Če pride do motenj pri enem, to vpliva na delovanje drugih, poslabša pa se tudi zdravstveno in energetsko stanje celotnega organizma.
  Oftalmološka elektroda ViDENS za korekcijo vida

  Z DENS terapijo uspešno zdravimo obolenja oči in motenj vida

 • Terapevtski učinek te metode zdravljenja temelji na uravnavanju živčnega, endokrinega in imunskega sistema. Iz tega izhaja, da se bolečine zmanjšajo ali povsem preidejo, izboljša se krvni pretok, vaskularni tonus se normalizira, uravna se delovanje organov in sistemov ter okrepi splošna naravna obrambna sposobnost organizma.

Kombinacija diagnostike in terapije

 • Aparati za DENS-terapijo združujejo tako terapevtske, kot tudi diagnostične programe. To posledično omogoča izbiro tistih programov, ki zagotavljajo učinkovitejše in hitrejše zdravljenje.
S pasovnimi aplikatorji olajšamo terapijo težje dostopnih predelov

Prijetna in učinkovita preventiva in kurativa z DENS terapijo

Prijetnost zdravljenja, prenosnost, preprosta uporaba

 • DENS-terapija je prijetna.
 • Za učinkovito rabo aparatov ni potrebna posebna medicinska izobrazba.
 • Aparati DENAS imajo certifikat ruskega Ministrstva za zdravstvo, kot tudi evropski certifikat CE, tako za namene domače uporabe s strani laikov, kot tudi za klinično uporabo s strani specialistov s pridobljeno medicinsko izobrazbo.
 • Uporaba aparatov je preprosta, saj so vsi procesi obravnave avtomatizirani.
 • Aparati DENAS in DiaDENS so žepne velikosti.
 • Aparati so zelo kompaktni, tako da jih zlahka spravimo v žep ali damsko torbico, tehtajo vsega 200 gramov, napajajo se iz baterijskih vložkov, ki jim zadostuje za 4 ure neprekinjenega delovanja.
 • Umogočena je uporaba za trenutno pomoč ob nenadni slabosti bližnjega in ohranjanje njegovega življenja do prihoda reševalcev. Tako ste vedno v položaju, ko lahko nudite prvo pomoč.

Aparati ponujajo optimalno razmerje učinkovitosti obravnave in cene

Vsemogočna DENS terapija

Zvesti pomočniki v vsakdanjem življenju, športu in oddihu

 • Obravnava z DENS-terapijo vam omogoča zmanjšanje uporabe zdravil. Predoziranje z njimi je pogosteje kot ne škodljivo, kot tudi lahko zelo drago. V posamičnih primerih se lahko povsem izognemo odvisnosti od zdravil.

Dandanašnji so aparati DENAS:

 • Pomemben del sodobnega načina življenja;
 • Preprost in učinkovit način ohranjanja zdravja in lepote;
 • Lahko skoraj povsem nadomestijo domačega zdravnika za celotno družino.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save