Zunanje terapevtsko polje DiaDENS-Reflexo

Nova zunanja elektroda Denas-REFLEXO je izdelana iz elastičnega in trpežnega električno prevodnega silikona. Zasnovana je v obliki kvadrata z rahlo izbočenim osrednjim delom in prekrita z zaobljenimi izrastki. To ji zagotavlja tesen stik s celotno površino kože stopal in s tem temeljit terapevtski učinek. Poleg tega izrastki povzročajo mehansko stimulacijo kožnih receptorjev na stopalu, kar prinaša še dodatne učinke.

denas-reflekso_0Dinamična elektro nevro-adaptivna stimulacija s terapevtskim dodatkom Denas-REFLEXO je namenjena terapevtski obravnavi dveh različnih sklopov indikacij. Prva skupina zajema tiste, pri katerih želimo doseči lokalne terapevtske učinke, kot denimo razrešitev ortopedskih težav, ki vključujejo obolenja sklepov stopal, artrozo, artritis, putiko, plosko stopalo, deformacijo (Hallux valgus) in kostno zadebelitev (bunion) nožnega palca, poškodbe in druge težave. Poleg tega pa še krčne žile, kronično vensko insuficienco, ki jo spremljajo občutki utrujenosti in oteklih nog, ki so ob koncu dneva še bolj izraženi.

Motnje arterijskega pretoka ravno tako prištevamo med probleme ožilja, vključujejo pa aterosklerozo, endarteritis, diabetično lezijo stopala motnje prekrvavitve okončin. Nadalje je DENS-terapija koristna pri motnjah limfne drenaže in t.i. limfni stazi, poleg tega pa še v primerih lezije perifernih živcev v spodnjih okončinah, kot tudi pri radikulitisu.

Druga pomembna skupina težav so tiste, pri katerih želimo doseči splošni regulativni učinek, saj starodavni refleksološki sistem Su Jok uči, da se na stopalih in dlaneh odslikavajo vsi naši notranji organi in sistemi.

reflexo-4Tako z DENS terapijo stopal obravnavmo sindrom kronične utrujenosti, duševno, fizično in čustveno izčrpanost ali stres, motnje razpoloženja, tesnobo, depresivnost, pogoste migrene, motnje spanja in mnoge druge težave.

Terapevtski dodatek Denas-REFLEXO spremeni dinamično elektro nevro-adaptivno stimulacijo v izjemno udobno in prijetno izkušnjo. Vse, kar morate storiti je, da Denas-REFLEXO priključite na kateri koli univerzalni aparat Denas/DiaDENS, položite stopala na terapevtsko polje, na aparatu izberete ustrezen terapevtski program in se prepustite prijetnemu užitku.

Terapevtski dodatek Denas-REFLEXO lahko kupite tukaj!