DENS masažni komplet

Terapevtski dodatek DENS masažni komplet

Terapevtski dodatek DENS masažni komplet je namenjen uporabi na težje dostopnih ali slabše prevodnih predelih telesa, zaradi česar je terapija za uporabnika preprostejša in manj naporna.

Ena masažna elektroda je oblikovana kot krtača za lase in je namenjena terapiji področja glave, ki ga zaradi poraščenosti, zgolj z aparati ne moremo terapevtsko obravnavati. Lasje namreč preprečujejo neposreden stik elektrode aparata s kožo, ki prevaja elektriko, medtem ko je lasje ne prevajajo. S to masažno elektrodo v obliki krtače obravnavamo težave z glavoboli, plešavostjo, alopecijami, izpadanjem las, težavami s sluhom, …

Druga masažna elektroda pa je namenjena masažam po intenzivni telesni vadbi, nadalje odpravljanju celulita in pa terapevtskim obravnavam večjih delov telesa, denimo rok, nog ali hrbta. Zaradi svoje oblike se bolje prilega v roko in jo zaradi tega učinkoviteje uporabljamo za vse masažne potrebe. 

DENS masažni komplet lahko priklopimo na vse pretekle in sedanje modele terapevtskih aparatov, kot so Denas, ZooDENS, DiaDENS-T, DiaDENS-DT, DiaDENS-PC in DiaDENS-PCM.

DENS masaži komplet lahko kupite v naši trgovini.

Save