Kozmetični aparat DiaDENS-Cosmo

Kozmetični aparat DiaDENS-Cosmo je pravi kozmetični čarovnik, namenjen tako uporabi doma kot tudi v kozmetičnih in lepotilnih salonih.

Njegov kozmetični učinek temelji na integralnem učinku blagih električnih impulzov na kožo obraza, ki jih oddaja posebej za ta namen zasnovana lepotna maska. Ti učinki vključujejo obnovo mišičnega in živčnega tonusa, izboljšanje procesov mikrocirkulacije, normalizacijo prehranjenosti kože in posledično aktiviranje vseh presnovnih procesov. Že po nekaj obravnavah je videti koža občutno pomlajena.

Posebej za uporabo s tem aparatom so zasnovali štiri vrste lepotnih mask: prehransko, vlažilno, čistilno in limfno-drenažno. Nobena skriv

DiaDENS-Cosmo

Aparat in lepotilna maska DiaDENS-Cosmo

nost ni, da koža obraza z leti izgublja svojo privlačnost. Ta proces še pospešujejo škodljivi vplivi okolja, ki neposredno ali posredno učinkujejo na predele razgaljene kože, jo sušijo, povzročajo nastajanje pigmentnih peg, luščenje, zgubanost in slabšo elastičnost kože. In čeprav časa ne moremo zaustaviti, lahko s tem najsodobnejšim kozmetičnim aparatom zaščitimo kožo in omilimo učinke nenehne izpostavljenosti kože vplivom okolja.  

Učinkovitost aparata DiaDENS-Cosmo zagotavlja delovanje šibkega električnega toka na izpostavljene dele kože obraza, kar povzroča obnovo mišičnega in žilnega tonusa, izboljšanje mikrocirkulacije, optimizacijo prehranjenosti kože in posledično aktiviranje vseh presnovnih procesov, ki zagotavljajo mladostnejši izgled kože, svežino in privlačnejši videz.  

Diadens cosmo uporaba

Prikaz uporabe aparata DiaDENS-Cosmo

Aparat DiaDENS-Cosmo s svojimi mikrotokovi učinkuje na kožo obraza s pomočjo elektrodne maske, ki jo prekriva prevodni premaz. Za zagotovitev enakomernega in kakovostnega kozmetičnega delovanja mikrotokov uporabljamo posebej zasnovane lepotilne maske, ki jih namestimo na notranjo stran elektrodne maske.  

Zapestnico aparata DiaDENS-Cosmo si pritrdimo na zapestje in priklopimo kabel na elektrodno masko.

Za uporabo aparata DiaDENS-Cosmo so razvili naslednje štiri vrste lepotilnih mask:

Hranilna maska z izvlečki morske srne – za uporabo v programu ‘Nutrition’. Pospešuje vlaženje in prehranjenost kože, preprečuje njeno prezgodnje staranje.

Hranilna maska z izvlečki lastovičjega gnezda – za uporabo v programu ‘Nutrition’. Prinaša očiščevalne, prehranjevalne in pomlajevalne učinke na kožo. Encimi te maske nežno odstranjujejo odmrle celice s površine kože in jo gladijo.

Vlažilna in čistilna maska – za uporabo v programu ‘Nutrition’. Mehča kožno povrhnjico, izboljšuje oženje kožnih por in s svojim antibakterijskim delovanjem preprečuje kožna vnetja.

Terapevtska maska – za uporabo v programu ‘Lymphodrainage’. Pred uporabo je potrebno masko navlažiti s solno raztopino (0,9% raztopina NaCl) ali 1% raztopino soli Carlsbad.

Navodila za uporabo:
Zapestnico aparata DiaDENS-Cosmo si pritrdimo na zapestje in priklopimo kabel na elektrodno masko.   Aparat DiaDENS-Cosmo deluje v dveh programih  – ‘Nutrition’ in ‘Lymphodrainage’.  

Uporaba programa ‘Nutrition’:

  • aktivira presnovne procese v koži,
  • stimulira tvorbo kolagena in elastina v kožnih celicah,
  • krepi učinke aktivnih sestavin lepotilne maske in omogoča svež in zdrav izgled kože.

Program ‘Nutrition’ uporabljamo tako za doseganje hitrega kozmetičnega učinka, kot tudi za vsakodnevno preventivno obravnavo kože.  

Uporaba programa ‘Lymphodrainage’:

  • zmanjšuje zabuhlost in občutljivost kože obraza,
  • spodbuja procese mikrocirkulacije,
  • pomlajuje izgled obraza z izboljševanjem elastičnosti kože in krepitvijo obraznih mišic.

Tehnični podatki aparata DiaDENS-Cosmo:

Vir napajanja: LR6/AA baterijski vložek – 2 kom.

Frekvenca ponavljajočih impulzov: 100Hz v programu ‘Nutrition’; 50 & 100Hz v programu ‘Lymphodrainage’.

Teža aparata: manj kot 30o g.

Dimenzije: 300 x 100 x 35 mm.  

kosmo-300x291

Sestavine kompleta DiaDENS-Cosmo

Vsebina kompleta DiaDENS-Cosmo:
Aparat DiaDENS-Cosmo z zapestno elektrodo 1 kos
Elektrodna maska* 1 kos
Kabel * 1 kos
‘Hranilne in čistilne’ DiaDENS-Cosmo lepotilne maske   6 kosov
Podaljšek zapestne elektrode 1 kos
Navodila za uporabo 1 kos
Baterijski vložek *kosa

Možen je dodaten nakup drugih lepotilnih mask proizvajalca Denas MS.  

Kozmetični aparat DiaDENS-Cosmo lahko naročite tukaj. Na istem mestu lahko naročite tudi dodatne lepotilne maske.  

*Dodatki in potrošni material (elektrodne maske, kabli, lepotilne maske, terapevtske maske) se kupujejo posebej.