Razgledani starši zavračajo cepljenje svojih otrok

Razgledani starši zavračajo cepljenje svojih otrok. Revija Life Science poroča, da več staršev odklanja cepljenja svojih otrok kot pred desetletjem, saj za cepljenje preprosto ne vidijo nikakršne potrebe. Leta 2013 je 87 odstotkov pediatrov priznalo soočanje z zavrnitvami cepljenj, leta 2006 le 75 odstotkov.

Razgledanim staršem, ki odklanjajo cepljenje svojih otrok, je jasno kako nepotrebna in nevarna so cepiva, saj vidijo, da so njihovi otroci bolj zdravi in manj obolevajo za prehladnimi obolenji in okužbami. Obolenj, ki se jih lahko prepreči s cepljenji je dandanašnji vse manj, mnoga pa so začela izginjati še preden so razvili cepiva za posamezna obolenja.

Revija Live Science je v odnosu do cepiv povsem običajno pristranska, zato niti ni presenetljivo, da trdi, da mnogi starši zavračajo cepljenje iz zmotnega prepričanja, da bi cepiva obremenila imunski sistem njihovih otrok. A o tem sploh ni nikakršnega dvoma. Cepiva resnično okrnilo naravno odpornost in lahko onemogočijo imunski sistem ter povzročijo smrt in mnoga kronična obolenja.

T-celice, celice ubijalke

T-celice – glavno orožje imunskega sistema

Ta T-celica (modra) je eno glavnih obrambnih sredstev imunskega sistema.

Dr. Harold E. Buttram je že leta 1984 pisal uredniku strokovne revije New England Journal of Medicine pismo o sila zanimivi nemški študiji, ki pa ni vzbudilo praktično nikakršne pozornosti. V njem je opozoril na občutno, čeprav začasno, zmanjšanje števila T-limfocitov, ki so ga odkrili pri enajstih zdravih odraslih po okrepitvenem cepljenju proti tetanusu.

Posebno pozornost je vzbudilo dejstvo, da je pri štirih pacientih, število T-limfocitov upadlo na raven, ki je značilna za aktivne bolnike z AIDS-om. Posledice odkritij te študije bi morale biti gromozanske. Če je do tega prišlo že po enem samem cepivu pri zdravih odraslih, se lahko le vprašamo, kakšne posledice povzroči večkratno cepljenje (po zadnjem štetju 18 cepiv v prvih šestih mesecih življenja), ki ga predpisujemo mačkom, ki imajo še nerazvit in ranljiv imunski sistem,” je zapisal Buttram.

Študija objavljena v medicinski reviji The New England Journal of Medicine je pokazala, da cepivo proti tetanusu povzroči upad števila T-celic močno pod normalo, pri tem, da se njihova številčnost najbolj zmanjša po dveh tednih. Čeprav je bila zmanjšana številčnost primerljiva s tisto pri bolnikih z AIDS-om, pomembna odkritja te nemške študije nikoli niso ugledale luči sveta. “To ocenjujem kot enega najbolj v nebo vpijočih dokazov o brezbrižnosti na področju ugotavljanja varnosti otroških cepiv, in pa dejstva, da študija nikoli ni bila ponovljena,” je še zapisal Buttram.

Ne zaupajte Zavodu za varovanje zdravja, ameriški FDA in seveda ne farmacevtski industriji

Ameriška vlada je dovolj nora, da dovoljuje farmacevtskim družbam dodajanje nevrotoksičnega živega srebra (Thimerosal) v cepiva

Ali cepljenje resnično tako koristi, kot se trudi prepričati nas medicina?

Cepiva – zaščita ali poguba?

proti gripi, ki se jih vbrizgava neposredno v krvni obtok dojenčkov in malčkov, začenši pri starosti šestih mesecev. Če to ne načenja zaupanje v ‘dobronamernost’ inštitucij, kaj potem?

 

Sezonska cepiva proti gripi vsebujejo velike količine nevrotoksičnega živega srebra, v tretjem svetu pa celo več kot polovica cepiv vsebuje to nevarno težko kovino. Cepivo proti gripi britanskega farmacevtskega velikana GlaxoSmithKline (GSK) vsebuje več kot 51 delcev na milijon živega srebra, kar 25 tisočkrat presega zakonito zgornjo mejo za pitno vodo, ki jo je določila ameriška Agencija za zaščito okolja (EPA).”

Živo srebro dodajajo cepivom vse od leta 1930, ko je ameriška farmacevtska družba Eli Lilly razvila thimerosal in pospeševala njegovo uporabo. Živo srebro načne zdravje kogarkoli —odraslega ali otroka — saj gre za težko kovino in močan živčni strup. Vsi smo izpostavljeni živemu srebru in aluminiju (še ena kovina, ki jo dodajajo cepivom) iz najrazličnejših virov in vsi predstavljajo resno in znano nevarnost, ki se z živosrebrnimi odpadki v okolju samo še povečuje. Nikoli še nismo bili priče bolj nori ideji, kot je vbrizgavanje tekočin, ki vsebujejo živo srebro, neposredno v krvni obtok, in vendar to zdravnikov in medicinskih sester ne moti prav nič.

Kot navaja članek o cepivih proti gripi, ki je bil pred nekaj leti objavljen v časopisu New York Times, “Takoj ko se bo prihodnji mesec začelo cepljenje s proti svinjski gripi, bodo nekateri ljudje umrli za infarktom ali možgansko kapjo, nekateri otroci bodo dobili napade, nekatere nosečnice pa splavile. To se bo zgodilo neizogibno nekaj ur ali dni po cepljenju, svarijo uradniki.” Časopis je v članku skušal relativizirati nevarnost, a smo lahko v drugem članku prebrali: “Kakšen teden po prejemu cepiva proti svinjski gripi,“ se spominja, „sem bila tako šibka, da nisem bila sposobna niti poriniti kruha v toaster.” Ta ženska je preživela v bolnišnici cel mesec paralizirana od vratu navzdol, preden se ji je stanje postopoma izboljšalo.

“Cepiva proti gripi prinašajo neposredno in trenutno nevarnost za naš kardio-vaskularni sistem zaradi dejstva, da v telesu izzovejo akutni vnetni odziv, ki lahko pri določenih posameznikih postane kroničen. Vnetni odziv je glavna skrb nosečnic, saj lahko stimuliranje imunskega sistema ženske med nosečnostjo poveča zdravstveno tveganje nosečnice, nekateri raziskovalci pa trdijo, da poveča tudi tveganje, da se pri otroku razvijejo nevrološke motnje od sedem do štirinajstkrat!”

20. januarja 2010 je ameriška FDA potrdila 36 poročil o napadih med sezono gripe pri otrocih v starosti od 6 mesecev do dveh let v ZDA. Do napadov je prišlo že prvi dan po cepljenju s cepivom Fluzone, ki je edino, ki ga v Ameriki priporočajo za cepljenje dojenčkov in malčkov.

Skoraj nobenega dvoma ni več, da so cepiva nevarna (ameriška vlada vsako izplača na milijarde dolarjev odškodnin za škodo in poškodbe, ki jih povzročajo cepiva). Večina odškodnin se nanaša na poškodbe po cepljenju proti gripi, še posebej za paralizirajoči Guillain-Barre sindrom. Tako nikogar ne preseneča, da cepiva ubijajo ljudi, saj je to pri medicini nekaj povsem običajnega. Po drugi strani smo priče stalnim poročilom iz celega sveta o tem, kakšno škodo povzročajo cepljenja.

Sočutni ljudje protestirajo proti cepivom in vsej škodi, ki jo ta povzročajo otrokom in odraslim povsod po svetu, a medicinska srenja nas prepričuje, kako cepiva rešujejo življenja, čeprav v resnici ne zagotavljajo praktično ničesar drugega kot zgolj toksični napad na telo in imunski sistem.

Dandanšnji nas skrbi nevarnost islamskega terorizma, a smo žrtve veliko bolj zahrbtne oblike terorizma, ki ga izvajajo zdravniki in sestre v belih haljah. Dejstvo, da ne moremo prepoznati vseh oblik terorizma, ki so dejavne v naši civilizaciji, nam preprečuje, da bi se lahko resno lotili katerekoli njegove oblike.

Vir prispevka: http://drsircus.com/medicine/intelligent-parents-are-refusing-vaccinations

Save

Save

Save

Save