Gardasil HPV cepiva kontaminirana z rekombniniranim DNK, ki se iz krvi ne izloči

Gardasil HPV cepiva kontaminirana z rekombniniranim DNK, ki se iz krvi ne izloči. To je ena tistih informacij, ki bi jih zdravstvene oblasti vsekakor morale preveriti in tudi posredovati vsem, ki razmišljajo o cepljenju. Pa jih niso in jih še vedno ne. 
 
Pri iskanju odgovora na vprašanje zakaj odraščajoče deklice utrpijo tolikšno zdravstveno škodo po cepljenju s cepivom HPV, je SANE Vax, Inc. testiral vzorce Gardasila v laboratoriju. Ugotovili so, da je več kot ducat vzorcev Gardasila kupljenih v ZDA, Avstraliji, Novi Zelandiji, španiji, Poljski in Franciji, kontaminiranih z rDNK Human Papiloma virusom in da je pojav že globalen.
 
To pomeni, da so mladostnice, ki so prejele to cepivo, kontaminirane z biološko nevarnim rDNK HPV-ja. V izvedenih testiranjih je dr. Sin Hang Lee našel rDNK tako HPV-11, kot tudi HPV-18, in ju opisal kot ‘čvrsto pritrjena na aluminijasti dodatek’.

 
Aluminij v cepivih bi moral biti zastrašujoč že sam po sebi, saj se ga ne bi smelo nikoli vnašati v telo človeka (je zelo strupen in specifično poškoduje živčni sistem). Z dodatnim odkritjem, da aluminij nosi tudi fragmente rDNK dveh različnih Papiloma virusov, pa to zdaj presega mejo nevarnega biološkega tveganja – in bolj spominja na biološko orožje, kot pa medicino.
 
Kot pojasni SANE Vax, so teste opravili potem, ko se je pri odraščajočih deklicah v 24 urah po cepljenju proti HPV pojavil ‘akutni mladostniški revmatoidni artritis’. (http://sanevax.org/sane-vax-inc-dis …)

Rekombiniran DNK (rDNK), ki so ga odkrili v Gardasilu je rezultat genskega inženiringa

rDNK, ki so ga našli v kontaminiranih vzorcih cepiva Gardasil, ni naravno rekombiniran DNK virusa HPV, ampak je gensko spremenjen iz genske kode HPV in dodan cepivu med proizvodnjo.
 
Kot je dejal dr. Lee, patolog, ki je opravil laboratorijske teste in identificiral kontaminacijo Gardasila:
 
»Naravni DNK Human Papiloma virusa ne ostane v krvnem obtoku zelo dolgo. A DNK v Gardasilu ni ‘naraven’ DNK. Je rekombiniran, torej rDNK – rezultat genskega inženiringa – ki se vnese v celice kvasa za proizvodnjo proteina. rDNK se vede drugače od naravnega DNK. Lahko vstopi v človeško celico, še posebej skozi vnetno poškodbo ali rano, ki jo povzroči aluminijev dodatek. Ko je enkrat rekombiniran DNK vnesen v človeško celico, je težko napovedati posledice. Lahko je v celici začasno ali pa ostane tam za vedno, pri čemer lahko povzroča mutacije ali pa tudi ne. Zdaj gostiteljska celica vsebuje človeško DNK, poleg tega pa še gensko spremenjen DNK virusa.«

Nedolžnim deklicam vbrizgavajo gensko inženiran HPV rDNK

Proizvajalci cepiv že dolga leta prikrivajo onesnaženost oz. kontaminiranost svojih cepiv z virusi, ki povzročajo raka in druge zastrašujoče bolezni. Poglejte si video Merkovega vodilnega znanstvenika dr. Hillmana, med drugim izumitelja cepiva MMR (ošpice, mumps, rdečke), ki je priznal, da cepiva vsebujejo viruse SV40 in AIDS-a. Video si lahko ogledate tukaj: http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAAF
 
Če ste mislili da so cepiva varna, še enkrat premislite. Informirajte se. Poiščite resnico in prosim razširite to novico, da seznanite o tem še druge.
 
Razmislite še o nečem! Zakaj menite, da so proizvajalci cepiv, tako močno pritisnili na vlade in izsilili popolno finančno imuniteto pred odškodninami zaradi poškodb, ki jih lahko povzročijo cepiva? Ker bi seveda propadli, če bi postalo splošno znano, koliko primerov raka, avtizma in celo smrti so že in še povzročajo njihova cepiva.
 

Save